By: ollijunes On: 04/16/2016 In: Valokuvaus Comments: 0

2 viikkoa takana nettisivujen vääntämistä ja itelle tää päivä on tosi iso. Iso monessa mielessä.

Jännittää. Suorastaan kuumottaa ja sormet syyhyää. Ensi kertaa kolmeen vuoteen. Sain ykskaks idean että peijakas, nyt mie laitan nettisivut pystyyn. Omilla ehoilla. Mie olen tämmönen spontaani. Kaikki tai ei mitään.

Oon ajatellu jatkaa tällä nettisivulla sitä tonttia johon rautalapioni löin pystyyn vuonna 2012. Lopettamisella tarkotin että poistin kaikki mun Youtube-videot ja nettisivut, blogiteksteineen ja sisältöineen. Painoin delete -nappia ja poistin itseni netistä.

Ne jotka ei tunne minua niin lyhyt tarina. Entisessä elämässä olin valokuvaaja. Omasta mielestäni aika hyväki sellanen. Tein kaiken aina täysillä, sanoin asiakkaille että kaikki onnistuu vaikka monesti mulla ei ollu mitään käsitystä miten joku asia pitäis hoitaa. Mie kehityin aika vauhtia. Kuudennen kamerarungon jälkeen tuli joku loppuunpalamisen, tylsistymisen ja puuroutumisen jakso. Energia joka kumpus minusta oli poissa. Kirjotin mun edellisillä sivuilla,

”Lopetan valokuvauksen heti kun se ei tuota haastetta minulle. Toivottavasti se ei tee sitä koskaan.”

Senhän sen takuulla teki. Märkä rätti heitettiin kasvoille. Intohimo, hiki ja halu kehittää loppuivat – seinä tuli vastaan. Yrittäjäpiireistä ei enää saanut kiksejä, motivaatio kaikkeen pöhinään loppui. Päätin pitää taukoa. Kameran laittaminen naulaan oli yksi parhaimmista päätöksistäni. Ei vähään aikaan yhtään keikkaa.

2 vuotta tuon jälkeen ku oon ottanu ensimmäistä kertaa etäisyyttä valokuvaukseen oon ymmärtäny mitä mulle tapahtu. Jonku olis pitäny olla kattomassa perrään aikasemmin, ja sanoa että hei, täällä on ystävät ja harrastukset. Aikoinaan yksin ajaessa Keski-Suomen kaitasia teitä, mietin että mitähän merkitystä mulla on kellekkään, täälä ajan ja teen pitkää päivää. Luojan kiitos sain ihanan puolison joka on antanu mulle uuet lasit joilla kattoa tätä maailmaa.

Ennen mulla oli työ ja elämä. Nyt mulla on elämä jonka yks osa on työ. Toivottavasti ei mee self-helpiksi: harrastukset, ystävät, parisuhde, työ, liikunta, opiskelu. Siinä net on.

Mun edellisen blogin alotus meni puihin oikeastaan huonosti suunnitellun blogialustan vuoksi, se oli sellanen purkkaviritelmä. Katos motivaatio lopullisesti, emmie pörrö sitä blogialustaa syytä vaan itteäni.

Mutta nyt mie alotan uuestaan, ihan oikiasti. Ei oo mittään painetta esittää kellekkään mittään. Tämmönen mie olen. Kaikki tai ei mittään.

Tarvisin sun apua. Alan tuottamaan sisältöä youtubeen ja blogiin taas mutta minkälaisia haluaisitta kattoa?