Hääkuvaus: Tiia-Maria & Juhani

”Olin nähnyt Ollin ottamia kuvia jo monta vuotta ennen omia häitäni. Olen aina pitänyt olin tyylistä ottaa kuvia, joten päätin joskus aikoinaan, että jos avioidun toivon että saan Ollin kuvamaan häämme. Ollin kuvia selatessa oli tullut luottavainen olo siitä, että jos Olli kuvaa kuvista tulee varmasti hyvät ja laadukkaat. Olimme valmiita satsaamaan hääkuviimme, sillä pidimme tulevaisuutta ajatellen tärkeänä että kuvat ovat onnistuneita ja laadukkaita. Myös Ollin tuntien, tiesin hänen työskentelevän itsevarmasti ja ammattitaitoisesti.

Odotin, että Olli työskentelee varmasti ja luontevasti. Odotin myös, että Olli ottaa huomioon toiveemme kuvatessaan, sillä olin ennakkoon antanut Ollille vinkkiä siitä millaisia kuvia haluaisimme. Toivoin myös, että ehtisimme ottamaan kuvia kaikissa niissä miljöissä, joissa olimme suunnitelleetkin. Odotin myös, että vaikka päivä oli kiireinen ja aikaa vähän, kuvien ottaminen olisi mukava ja rauhallinen hetki, josta pystyy myös nauttimaan. Kyseessä kuitenkin ikimuistoinen päivä.

Olli toimi juuri niin varmasti ja luontevasti kuin olin odottanutkin. Toiveemme otettiin huomioon ja ehdimme ottamaan kuvia erilaisissa miljöissä. Olisin toivonut, että olisimme ehtineet ottamaan kuvia vielä enemmän rantamiljöössä, mutta aika kuvauksiin on rajallinen. Kuvaustilanne oli myös mukava ja ainutlaatuinen, josta pystyi jopa nauttimaan, vaikka muuten ei viihdy kuvattavana.

Olli työskentelee luontevasti kameran takana, ja hän saa luotua omalla olemuksellaan kuvaushetkeen rennon ilmapiirin, mikä helpottaa kuvattavana olemista. Ollilla on itsevarma työskentelytyyli, joka tuo varmuutta siitä että hän tietää mitä tekee ja uskaltaa mennä tilanteisiin.

Olimme tyytyväisiä kuviin ja onnistuneita kuvia on ilo katsella näin jälkeenpäin. Kuvia katsellessa pääsee takaisin päivän hetkiin ja tunnelmiin ja elää hetket aivan kuin uudelleen.

Voin suositella Ollia jos haluaa luotettavan ja ammattitaitoisen kuvaajan. Lopputulos on varmasti sellaista mitä lähdettiin hakemaankin.”

Kuvat: Hääkuvat kuvattiin Kokkolassa Kaarlelan kirkossa ja potretit meren rannalla