Satu & Jukka

”Olli suhtautui häihimme tosi antaumuksella. Tunsimme, että hän antautui yli sataprosenttisesti työhön sekä suunnitteluvaiheessa että hääpäivänä. Hän suunnitteli työtänsä todella huolella. Hääpäivänä hän ohjasi meitä suunnitelmansa mukaan jämäkästi ja hyvässä aikataulussa. Hän näytti nauttivan työstään ja me taas kuvaustilanteesta.

Kuvauspäivä oli maaginen. Olli sai kaksi kameraa pelkäävää unohtamaan koko kameran ja poseeraamaan niin, ettemme ikinä olisi uskoneet voivamme näyttää kuvissa niin hienolta. Emme muistaneet stressata edes kirkkoon lähdöstä, Olli huolehti, että olimme kirkossa ajoissa -kymmenen minuuttia ennen vihkimistä, siinä ei jäänyt enää aikaa jännittää alttariosuutta, joka oli hyvä asia.

Hääjuhlissa Olli ehti joka paikkaan. Vaikka hän näytti vain istuskelevan vieraiden joukossa ja rupattelevan niitä näitä, hän oli vanginnut tilanteita ja tunteita, joita emme olleet edes huomanneet. Tämä lieneenkin hänen salaisuutensa, hän oli kuin yksi vieraista. Vieraatkaan eivät jäykistyneet, kun hän nappaili kuvia siellä, täällä, tuolla ja toisaalla aivan huomaamatta.

Myös juhlakuvat olivat potrettien tapaan omaperäisiä, yhtään perinteistä pönötystä ei filmiltä löytynyt, ja juuri sitä me Ollilta tilasimmekin; aitoja tilannekuvia, joiden avulla saamme muistella hääpäivää myöhemmin.

Kuvia oli paljon, ja laatu korkea. Potretit olivat omaperäisiä, juuri sellaisia hieman erilaisia kuvia, joita olimme toivoneet.  Itse kuvat Olli toimitti nopeasti, jo kaksi viikkoa juhlien jälkeen elimme tilannetta uudestaan kuvien kautta. Kuvien saaminen omaan vapaaseen käyttöön on ollut iso etu. Kuvien määräkin miellyttää, potrettien joukosta löytyy mieleinen niin meille kuin anopille ja äidillekin.

Hinta-laatu-suhde oli tässä palvelussa enemmän kuin kohdallaan.”