Riikka & Juho

”Kaikki toimi todella hyvin. Otimme Olliin yhteyttä noin puoli vuotta ennen häitä, jonka jälkeen alkoi tiivis yhteydenpito. Tuntui, että Olli halusi panostaa persoonallisiin kuviin ja oli halukas kuuntelemaan sekä kehittämään juuri meidän ideoitamme. Eikä yhteydenpito loppunut suinkaan häihin vaan häiden jälkeenkin hyvä palvelu jatkui kun Olli teki kuvistamme muun muassa mieluisia kiitoskortteja.”

Olemme erityisen tyytyväisiä siihen, että tapasimme pari kertaa ennen häitä, jolloin pääsimme suunnittelemaan tulevia kuvauksia ja tutustumaan myös toisiimme. Tapaamisien ja häiden välisenä aikana lähettelimme sähköpostilla ideoita hääkuvauksiin ja täytyy sanoa, että lopputuloksesta näkee, että Olli oli sisäistänyt sen, millaisia kuvia tahdomme.

Tapaaminen hääpaikalla päivää ennen h-hetkeä oli todella tärkeä, sillä silloin Olli suunnitteli kuvauspaikat ja tuli tietoiseksi hääpäivän kulusta ja aikatauluista. Hääpäivän aikana Olli sai ikuistettua kuvia hyvin monenlaisista tilanteista, ja oli juhlissa mukana vihkimisestä aina iltamyöhään saakka.
Parasta kuitenkin oli se, että pystyimme luottamaan kuvaajaan koko prosessin ajan. Alusta asti oli selvää, että Ollilla riittää ideoita, ja tiesimme, että hän saa ikuistettua häistämme parhaat palat.

Parhaimpana asiana pidämme sitä, että saimme omaksi paljon kuvia! On myös mukavaa, että Ollilta sai palveluita niin kuvaukseen kuin kuvien muokkaukseen sekä kiitoskorttien ja taulujen ym. tekemiseen.”