Paula & Mikko

”Ollin palvelusta jäi erittäin positiivinen, ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen kuva. Asiakaspalvelu oli erinomaista. Asiakas huomioitiin yksilöllisesti ja kuvauksen suunnittelusta lähtien taustalla vallitsi selvä asiakkaan arvostus ja tahto toteuttaa kuvaus mahdollisimman moniulotteisesti ja persoonallisesti. Kuvaustilanteessa saimme nauttia erittäin ammattitaitoisesta ja mukavasta palvelusta. Lisäksi kuvien laadusta näkee, että niiden ottaja tekee työtään sydämellä.

Olimme erittäin tyytyväisiä asiakkaan kokonaisvaltaiseen huomiointiin ja yhteistyöhön, jonka takia kuvista tuli loistavia! Suunnitteluvaiheessa oli upeaa huomata, kuinka Olli halusit tutustua meihin ja elämäämme. Tämä näkyi persoonallisissa ja ainutlaatuisissa kuvissa.

Kuvauspäivänä ajankäyttö sujui täydellisesti. Oli hienoa, että olit koko päivän kanssamme ikuistaen aamun ensikyyneleet ja häävalssin viimeiset sävelet.

Kuvien laatu ja määrä olivat todella hyvät. Lisäksi saimme haluamistamme kuvista vielä lisäversioita joko mustavalko- tai värikuvina.
Joustavuus kuvien käsittelyssä ja uskomattoman upean kiitoskortin toteutuksessa. Kiitos!”