Asiakastarina: Marianne & Antti

”Valitsin Ollin kuvaamaan hääpäivänämme, sillä etsiessäni netistä eri tyylisiä hääkuvaajia, Ollin tyyli pysäytti heti. Kotisivuilla olevat kuvat olivat juuri sen tyylisiä mistä pidimme ja tunnelma niissä oli upeasti taltioitu. Kuvat tuntuivat henkilökohtaisilta ja ne olivat pysäyttäviä. Otin yhteyttä Olliin puhelimitse ja tämä puhelu oli myös yksi niistä syistä, mikä vakuutti minut siitä, että ollaan löydetty meille sopiva valokuvaaja. Jo puhelimitse Ollin innostus kuvaamisesta välittyi ja tuntui siltä, että Olli halusi toteuttaa meille juuri sellaiset kuvat kuin haluttiin.

Odotukset hääkuvauksesta olivat omalaatuiset, tunnelmaltaan rennot ja meidän näköiset kuvat. Olli oli erittäin innoissaan meidän ideoista ja tuntui ottavan meidän toiveet hyvin huomioon. Hieman jännitystä itse kuvausta ennen oli ilmassa, sillä emme hirveästi olleet aiemmin yhdessä kuvattavina. Olli osasi kuitenkin opastaa erittäin selkeästi ja omien ajatusten ollessa tulevassa hääpäivässä, ei tarvinnut huolehtia kuvista tai niiden toteutuksesta, Ollin ohjatessa yllättäviin, mutta upeisiin, kuvauspaikkoihin, joita olimmekin toivoneet.

Olli oli kuvaamassa meille koko hääpäivän tapahtumat. Odotime valokuvilta välittömiä kuvia häävieraista ja päivän tapahtumista. Toteutuneet kuvat olivat juuri sitä mitä toivoimmekin, Olli liikkui ja kuvasi vieraiden seassa kuin olisi ollut yksi vieraista ja saimme mahtavia otoksia ihmisistä, niistäkin, jotka yleensä mieluummin eivät ole kuvattavana. Olli toimi kuvauspäivänä juuri kuin toivoimmekin eikä empinyt siirtyä parhaalle kuvauspaikalle

Kuvauspäivänä Olli oli erittäin lähestyttävä, mahtava tyyppi ja täytyy sanoa, että jopa ilman kuvausta Olli vaikutti sellaiselta ihmiseltä jonka mielellään kutsuisimme vieraaksi häihin. Kehuja antoivat myös useat vieraat jälkikäteen, jotka totesivat että Olli oli rento tyyppi ja että oli mahtavaa jutella kuvaajan kanssa joka tuntui nauttivan työstään.

Mukana Ollilla oli meidän häissä lisäkätena kuvaamassa vaimonsa, josta välittyi aivan sama tunnelma, joka kuvasi Ollin lisäksi vieraita, joten emme olisi parempaa voineet toivoa!

Mieleenpainuvin kuvaustilanne oli häätanssimme aikana, jossa Olli kirjaimellisesti makasi vaakatasossa lattialla, saadakseen hyvän kuvan tanssista. Ja hyvähän siitä tuli!

Kaikki häidemme kuvat ovat meistä onnistuneita ja on mahtavaa selata kuvia, joista jokaisessa näkyy häidemme tunnelma ja ne ovat laadullisesti omaa luokkaansa. Häissä on aina asioita joissa voi panostaa tai pihistää, ja olemme erittäin tyytyväisiä että päätimme panostaa valokuvaukseen, sillä laadukkaiden valokuvien mukana pääsee matkaamaan ajassa takaisin aina siihen ainutlaatuiseen hetkeen!

Suosittelemme ehdottomasti Ollia muillekin valokuvaajaa etsiville. Olli toteutti meidän toiveet upeista valokuvista, yhteydenpito oli erittäin sujuvaa ja pitkä välimatkakaan ei ollut ongelma, vaikka kuvauspäivän kesto olikin pitkä. Omat ehdotuksemme ja tyylimme näkyivät otetuissa valokuvissa ja näin mukavaa valokuvaajaa saa varmasti hakea. Hääpäivänä ei haluaisi stressata mitään ylimääräistä ja Ollin ammattimaisella otteella, valokuvausta ei tarvinnut edes miettiä tuona päivänä!

Palaute saattaa vaikuttaa yltiöpositiiviselta, mutta eiköhän siitä tule esiin se, että olimme ja olemme edelleen kaikin puolin tyytyväisiä valokuvaajaan, otettuihin valokuviin ja kaiken kaikkiaan koko palveluun jota Olli Junes tarjoaa!”

Kuva: Trash the dress -kuvia otettaessa virallisen hääpäivän jälkeen, myrskysi hevostallila kovasti. Ukkoskuuro pyyhkäisi ohi jonka jälkeen taivaalle tuli sateenkaari. Nämä on näitä kerran elämässä -hetkiä.