Johanna & Jari

”Ensimmäisestä puhelusta ja palaverista lähtien mahtava fiilis – Olli on mielettömän huippu tyyppi. Hän suhtautuu kuvaukseen erittäin suurella innolla ja ammattitaidolla, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Sama fiilis jäi kokonaisuudesta niin kuvauksissa kuin kuvien toimittamisen yhteydessä. Jostain syystä kaikki häävieraammekin muistavat vielä jälkikäteenkin ”Sen huipun valokuvaajan”.

Kuvien ideointi ja into millä Olli lähti ideoita toteuttamaan jäi mieleen. Saimme ideoista muokattua juuri meidän näköisiämme yhteisessä palaverissa ja vielä kuvaustenkin aikana. Parasta oli Ollin toiminta kuvauksissa: hääpäivä oli kiireinen ja jännittävä, mutta jotenkin kuvauksissa tuo kaikki kiire ja jännitys unohtuivat kokonaan.

Meillä oli aivan uskomattoman hauska kuvausreissu ja lopputuloksena aivan mielettömät hääkuvat! Yhtenä esimerkkinä päivän kulusta: kello 3.20 Kaunispään huipulla oli tuulta ja miltei tuiskua ja ehkä + 4 astetta.

Kuvaaja kömpii jängällä mahallaan ja kannustaa kylmissään olevaa hääparia: ”Tsemppaa tsemppaa tsemppaa!” – lopputuloksena ihan näin vaatimattomasti sanottuna upein hääkuva, jonka olen ikinä nähnyt (kuva alla). Tämä jos joku kertoo Ollin innosta ammattiaan kohtaan.

Palvelun ehdottomana hyötynä näkisin joustavuuden sekä suunnittelun että toteutuksen aikana. Myös kuvien suuri määrä oli meille tärkeää – kaikki tärkeimmät hetket ja tunnelmat ovat ikuistettuna. Ehdoton plussa on myös se, että kuvaaja todellakin taitaa valokuvauksen lisäksi myös asiakaspalvelun ja ihmisten kanssa toimimisen: sekä hääpari että muu hääväki olivat ihan rentoja kameran edessä!”