Hääkuvaus: Hanna & Antti

”Halusimme ainutlaatuisen päivämme kuvaajaksi erinomaisen valokuvaajan. Valokuvauksen harrastajana vaadin kuvilta ja kuvaajalta paljon ja Ollissa tuntuivat yhdistyvän ne elementit, joilla takaisimme onnistuneet kuvat hääpäivästämme.

Odotin mukavaa kuvauspäivää, humoristisella otteella tehtyä mutta kuitenkin tiukan ammattimaista otetta, jossa hääpari voi keskittyä aivan muihin asioihin kuin kuvaamiseen ja silti lopputuloksena on juuri oikeat asiat taltioituna valokuvamuistoina.

Odotukset hääkuvia kohtaan toteutuivat erittäin hyvin. Muutamista asioista, kuten ulko-oven ympärillä olevista kielosomisteista jne. ei ollut kuvia, mutta se on ymmärrettävää, kun niitä en erikseen huomannut pyytää.

Olli kuvaa mukavalla tavalla niin, ettei hänen kuvaamisestaan tule ”pääohjelmanumeroa”, mutta silti kaikista tärkeistä tilanteista on muistot. Hänellä on kyky luoda kuvauksiin positiivista ilmapiiriä ja innostusta, joka saa kuvattavat rentoutumaan ja antamaan itsestään luonnollisella tavalla parhaat puolet esille.

Kun kuvasimme Tynnyrikosken kauniissa maisemissa, Olli kartoitti maaston ja parhaat kuvauspaikat nopeasti paikalle saavuttuamme. Tämä teki kuvaustilanteista helppoja ja rentoja, tunsimme olevamme ”ammattilaisen käsissä”.

Hääpäivän ainutlaatuisen hienot tunnelmat palaavat kuvien kautta elävänä mieleen. On mahtavaa katsoa ammattilaisen linssin läpi katsottuna päivän tapahtumia ja tunnelmia uudelleen.

Suosittelen lämpimästi Ollia kuvaajana. Hänellä on teknisen kuvausosaamisen lisäksi ainutlaatuinen kyky kohdata ihminen. Tämä saa kuvattavat rentoutumaan ja näyttämään itsestään parhaat puolensa kameralle.

Kiitos Olli, huikeita kuvia ja huikea päivä! :)”

Hääkuvat kuvattiin Haapajärvellä Tynnyrikosken maisemissa