Hääkuvaus prosessina

Palaveri

Palaveri skypessä tai kasvotusten. Käydään läpi hääpäivä, tehdään kuvaussuunnitelma, sovitaan kuvauksen hinta. Palaverin jälkeen lyödään kuvaus lukkoon ja hääpari suorittaa takuumaksun.

Tarkistus

Tarkistetaan soittamalla hääviikolla aikataulut, sovitaan kuvauspaikat ja hääpäivän pistetään ylös asiat jotta kaikki tulee kuvattua. Kahta viikkoa ennen hääpäivää hääpari suorittaa loppusumman.

Hääpäivä

On hääkuvauksen aika. Toteutetaan hääkuvauspalaverissa sovittu kuvaussuunnitelma käytännössä. Potrettikuvauspaikat valmistelen etukäteen niin hääpari voi tulla valmiille.

Käsittely

Kuvankäsittely on hääkuvausprosessin aikaavievin osio. Lopulliseen kuvien määrään vaikuttaa potrettikuvauksen laajuus, sovitut kuvattavat asiat, ryhmäkuvien erilaiset kombinaatiot sekä juhlan luonne.

Kuvien toimitus

Hääparille toimitetaan hääkuvat pilveen ladattavaksi ja niitä voi katsoa kaikilla laitteilla. Lisämaksusta onnistuu myös usb-tikulla kuvien postittaminen. Kuvat varmuuskopioidaan ja ovat palautettavissa backupeista.

Palaute

Puolen vuoden sisään lähetän palautekyselyn jossa kysytään miten odotukset kuvien suhteen toteutuivat sekä miten palvelua voisi kehittää. Palautekyselyiden vastauksia löytyy muuntelemattomina Asiakkaiden kokemuksia -sivulla.

Hääkuvauspaketit

Exclusive

KOKO PÄIVÄN DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS

12 tuntia kuvausta / 2450€ (sis. ALV 24%)

  • Koko hääpäivän dokumentaarinen valokuvaus aamun valmisteluista illan viimehetkiin

Potreteista iltaan

DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS

8 tuntia kuvausta / 1700€ (sis. ALV 24%)

  • Potrettien, vihkimisen ja juhlan valokuvaus

Erilainen hääpäivä

ESIM. POTRETTIEN JA VIHKIMISEN KUVAUS

4 tuntia kuvausta / 850€ (sis. ALV 24%)

  • potrettien ja vihkimisen valokuvaus tai muu erikseen suunniteltava
Pirkanmaan ulkopuolella hintoihin lisätään matkakulut. Pohjoiseen tulen lentäen edullisimmalla vaihtoehdolla.